info
"Μην ανησυχείς αν οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Να ανησυχείς όταν εσύ δεν καταλαβαίνεις τους άλλους" ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

Τί είπαν για το Walking in your Shoes ®

WIYS®

Γιάννης Κ.wiys

wiys«Γιώργο, το σεμινάριο ήταν συγκλονιστικό. Μου πήρε βέβαια μέχρι σήμερα το πρωί να συνέλθω, αλλά ήδη από χθες η Γυναίκα μου, μου επισήμανε κάποια πράγματα που έγιναν και πραγματικά δείχνουν μία αλλαγή στη δική μου στάση απέναντι σε παγιωμένα πρότυπα δεκαετιών. Η διαδικασία συνεχίζεται βέβαια αλλά το ταξίδι γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό.»

Ελισσάβετ Κουτουξίδου wiys

wiys«Το ευχαριστώ μου δε φτάνει να χωρέσει το τί νιώθω για την εμπειρία Γιώργο μου. Τί να πω για την ευαισθησία σου, την αγάπη σου, την ειλικρίνεια σου, την οξυδέρκεια σου, την αντίληψη σου, το σεβασμό σου, την ταπεινότητα σου, την αποδοχή σου, την ενσυναίσθηση σου; Ευλογημένοι όσοι «περπατούν» μαζί σου. Καλή συνέχεια, από καρδιάς, κι εύχομαι σύντομα να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας!»

Μαρίνα Κτίστη – Amar Devwiys

wiys«Υπέροχη εμπειρία ανακάλυψης του εαυτού: μέσα από μένα, μέσα από σένα, μέσα από όλους μας! Σ' ευχαριστώ Γιώργο Νάσιο, για την τόσο ταιριαστή προσέγγιση της διεύρυνσης του νου και της υποταγής του στην καρδιά... και στο τώρα..!! Καλή και φωτεινή συνέχεια!! περιμένουμε το επόμενο!»

Κωνσταντίνα Γεωργίουwiys

wiys"Όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στο Walking In Your Shoes ® δεν ήξερα τι να περιμένω.  Πήγα γιατί κάτι μέσα μου με έσπρωχνε προς τα εκεί. Λοιπόν αυτό το κάτι, το ένστικτο μου, αποδείχτηκε σωστό.  Το Walking In Your Shoes ® είναι μια μοναδική εμπειρία!  Με έναν μαγικό τρόπο είδα μπροστά μου να ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία. Δύο άνθρωποι περπάτησαν τη σχέση μου και απάντησαν στην ερώτηση μου χωρίς να γνωρίζουν ούτε εμένα ούτε τον σύντροφο μου.  Αυτό που εγώ δεν έβλεπα, μου το έδειξαν σ' ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο βαθύ.  Η εξαιρετική και διαισθητική καθοδήγηση του Γιώργου έκανε το «περπάτημα» τους αποκαλυπτικό για εμένα και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά πως όλοι και όλα είμαστε συνδεδεμένοι."

Αφροδίτη Κανέλληwiys

wiys«Γλυκύτατε Γιώργο σε ευχαριστώ από καρδιάς. Αγαπώ και ασχολούμαι με τα πέλματα σαν θεραπεύτρια. Το  «Walking» μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έτσι πήρα την απόφαση και το Σάββατο βρέθηκα στην ομάδα του εργαστηρίου δεν ήξερα τίποτα γι αυτό . Εκείνο που έγινε ήταν να βρεθώ στην λυτρωτική λουτρομπανιέρα των δακρύων! καθώς έβλεπα πιο  καθαρά και συνειδητά «τον καημό μου» να περπατά και να μου δείχνει το δρόμο της διαχείρισης του πόνου μου ευχαριστώ τους περιπατητές  της ομάδας.»

Αγγελική Παππάwiys

wiys«Ήθελα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έχω τρέξει από δω και από κει και το δικό σου σεμινάριο ήταν κομβικό. Πολύ κομβικό. Η δουλειά που κάναμε μαζί και σε αυτό που κάνω τώρα αλλά και σε κάτι που δεν άγγιζα ποτέ μέσα μου. Γιατί νόμιζα ότι ήταν τέλειο!!! Η τραγική ειρωνεία. Πραγματικά σου χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη! Και το πιστεύω αυτό που λέω και σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μέσα από την Ψυχή μου!»

Θεανώ Π.wiys

«ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ. ΧΑΡΑ, ΣΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ … ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...»

Φανή Τριανταφύλλουwiys

«Ήταν μεγάλη έκπληξη και χαρά ταυτόχρονα που βρέθηκα εκεί. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είμαι πραγματικά ήρεμη μετά από πολύ καιρό. Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!»

Ευτυχία Αθανασίουwiys

 « Ε κ π λ η κ τ ι κ ό - Μ ο ν α δ ι κ ό - Α π ο κ α λ υ π τ ι κ ό ! »